Recosal Energy Team

Suntem o companie cu capital integral privat, ne desfasuram activitatea pe piata produselor de tip bituminos utilizate cu preponderenta pentru hidroizolare si etansare. Recosal Energy Team sustine si investeste permanent în tehnologii performante, dezvoltăm o echipă de profesioniști și promovăm soluții eficiente pentru finalizarea si consolidarea unor proiecte durabile din domeniul infrastructurii.

Activitate Recosal Energy Team 

Producem si comercializam emulsii si masticuri bituminoase, membrane hidroizolante si mixturi asfaltice stocabile la rece. Ne propunem sa contribuim la crearea unui viitor in care produsele noastre vor deveni solutii simple de aplicat pentru orice proiect. Recosal Energy Team cauta continuu solutii inovatoare, prezentand oferte unice si o gama variata de produse exclusive.

Istoria Recosal Energy Team

Am inceput activitatea de asfaltari in 2002, axandu-ne in principal pe constructia de drumuri, atat in mediul privat, cat si pentru persoanele fizice, dar si pe activitati de amenajare parcuri si trotuare. In prezent activitatea companiei este orientata spre asfaltari, dar si amenajari de parcuri, constructia de trotuare si constructia de incinte industriale si platforme, atat ca infrastructura cat si suprastructura.

Misiunea Recosal Energy Team

Imbunatatim permanent produsele noastre prin cercetari si incercari efectuate in propriul laborator. Ne propunem dezoltarea gamei de produse si extinderea acestora la nivel international. Pentru asigurarea obtinerii de produse la preturi avantajoase, compania a dezvoltat un parteneriat de durata cu furnizorii externi, avand ca avantaj principal performanta, a asigurat un nivel ridicat de instruire a personalului angajat si nu in ultimul rand, urmareste alegerea acelor canale care sa mentina prestigiul marcii si sa ofere clientilor mai mult decat un produs, si anume o imagine a calitatii.

Viziunea Recosal Energy Team

Viziunea noastra este sa devenim lider de piata si un model in ceea ce priveste cercetarea si conduita lansarii, pozitionarii si pastrarii notorietatii produselor pe piata. Datorita volumului in crestere de vanzari si relatiilor create cu furnizorii, Recosal Energy Team ofera clientilor produse la preturi competitive. Toate acestea au facut ca marca RECOSAL sa devina o carte de vizita pentru produsele oferite pietei romanesti si externe din profilul sau de activitate.

Valorile Recosal Energy Team 

  • Creativitate la toate nivelurile, in tot ceea ce intreprindem
  • Toleranta fata de greselile care pleaca din intentii bune
  • Onestitatea, atat fata de noi insine cat si fata de pertenerii nostri
  • Determinarea in atingerea obiectivelor propuse
  • Disciplina si conduita profesionala ireprosabila